Rijschool Harwil Zwolle

Vivian ervaringen3Ik had mijn vriendin gevraagd waar ze had gelest. Ze was toen heel erg positief en enthousiast over Harwil. Dus ik heb haar advies aangenomen en ben begonnen te lessen bij Harwil. Wat mijn vriendin had verteld, klopte helemaal. Bij Harwil is het altijd gezellig in de auto. Je kunt leuke praatjes maken en af en toe lekker lachen maar ondertussen nog serieus leren autorijden. Door de leuke lessen van Harwil ben ik autorijden ook leuk gaan vinden. Wat ik leuk vond aan zijn lessen was bijvoorbeeld dat hij steeds weer een andere manier had om mij alert te maken op moeilijke verkeerssituaties.

Als iets niet helemaal goed was gegaan, reden we een rondje, om het gewoon nog eens opnieuw te kunnen proberen. Op deze manier heb ik vertrouwen kunnen opbouwen in moeilijke situaties en ze goed onder de knie gekregen.Het verkeer leek voor mij één grote chaos en ik had zo mijn twijfels of ik ooit zou leren om het overzicht te kunnen houden in het verkeer. Harwil heeft door positiviteit en handige tips en trucs ervoor gezorgd dat het verkeer voor mij overzichtelijk werd. Hierdoor ging het rijden mij een stuk beter af en ben daarna met vlag en wimpel geslaagd voor mijn rijbewijs. Door Harwil zijn positiviteit rijd ik nu met erg veel plezier en gemak door het hele land.

Ervaringen

Rijschool Zwolle ervaringen

leerling 01

Vivian Hagendoorn:

Autorijden was nou niet mijn grootste talent. Voordat ik bij Harwil kwam lessen, heb ik bij een andere rijschool gelest. Daar zat ik niet op mijn plek en nadat ik 2 keer was gezakt voor mijn rijexamen, ben ik op zoek gegaan naar een andere rijschool.  Lees meer...

Rijschool Zwolle ervaringen

leerling 02

Lindsay Arts:

Iedereen die onzeker is in de auto, die er onwijs tegen op ziet zou ik Harwil en Carolien aanraden. Ze zijn persoonlijk betrokken, je kunt alles bij ze kwijt en naast dat je veel leert is het ook gezellig in de auto! Lees meer...

Waarom Autorijschool Harwil?

Hoog slagingspercentage

Het gemiddelde slagingspercentage van onze leerlingen:

Eerste examens 66 - 70%
Herexamens 61 - 65%. 

Het gemiddelde in Zwolle is 51 - 55 %.

(Bron: CBR rijschoolgegevens)

Online theorieles

Theorieles voor het theorie-examen was nog nooit zo leuk en leerzaam.

Volg een online theorie opleiding die bestaat uit een compleet digitaal lesboek, 50 theorie-examens en video's.

Lees meer

Lesprijzen

Onze lesprijs is € 47,00 per lesuur van 60 minuten. 's Avonds en zaterdags 50 minuten.

Met onze lesprijs zitten we rond het gemiddelde van Zwolle. We streven er naar om hiermee de beste kwaliteit en een fijne lesomgeving te bieden. Daarmee ben je misschien wel goedkoper uit!

lees meer

Al 10 jaar

Onze rijschool bestaat ruim 10 jaar. In die tijd hebben we veel leerlingen naar een rijbewijs kunnen begeleiden.

Ben jij de volgende?

Highway of success

2017 07 28 Ying Lei Zheng

Ying Lei Zheng

28 Juli 2017

Gefeliciteerd!

2017 07 24 Olga Petrova

Olga Petrova

24 Juli 2017

Gefeliciteerd!

2017 07 24 Reitske Minnema

Reitske Minnema

24 Juli 2017

Gefeliciteerd!

2017 07 12 Robin Speerstra

Robin Speerstra

12 Juli 2017

Gefeliciteerd!

meer successen >>
Naar boven